Loading...

Workshops : Kortlopende initiaties

Voor wie – om diverse redenen – op een kort tijdsbestek ervaringskennis wil opdoen rond diverse thema’s of technieken die je een stuk verder kunnen brengen in het leven.
Mogelijke redenen kunnen zijn: uitzoeken wie je bent of wat je wil, in functie van een keuze die je wil maken; technieken willen leren kennen die je helpen om aandachtiger, opmerkzamer en stabieler in het leven te staan; …

We bieden twee verschillende workshops aan: Wat bieden onze workshops? Wat leveren ze jou op?
 • Oefeningen rond de thematiek van de workshop (ter plekke en als huiswerk)
 • Inhoudelijke kadering van de oefeningen
 • Uitwisseling over de (ervaringen met de) oefeningen
 • Inzichten en ervaringen waardoor je als mens kan groeien (persoonlijk en professioneel)
Concreet?
3 samenkomsten van 2u.
Kostprijs: 75 euro (inbegrepen: syllabus, begeleiding, koffie/thee/water en koekjes)
Locatie: Labora @ abdij Keizersberg – Mechelsestraat 202 – 3000 Leuven
Info of inschrijven? renilde.vos@degrondmelodie.be - 0476 70 69 58.

Wil je deze workshop graag voor jou en je vrienden/kennissen/collega's op touw zetten? Kijk dan wat onze Tupperware-formule inhoudt!

Annuleringsvoorwaarden
 • Annulering door de vzw: als een initiatief onvoorzien niet kan doorgaan, krijgt de deelnemer hiervan bericht en wordt het inschrijvingsgeld integraal terugbetaald.
 • Annulering van een inschrijving door de deelnemer: tot 14 dagen vóór het initiatief kost dit de helft van de kostprijs; nadien wordt het ganse bedrag aangerekend.Door de wandelmeditatie kon mijn lichaam rust en vrede vinden. Elke stap werd met aandacht gezet. De gedachtenstroom in mijn hoofd werd naar de achtergrond gestapt. Karlien
Ik geloof dat ik het maar zal doen: ’s morgens voor het begin van het werk een halfuurtje ‘naar binnen slaan’, luisteren naar wat er binnen in me zit. ‘Sich versenken’. Je kunt het ook mediteren noemen. Maar van dat woord ben ik nog een beetje griezelig.
Maar waarom eigenlijk niet? Een stil half uur in jezelf. Het is niet genoeg alleen maar je armen en benen en alle spieren te bewegen ’s morgens in de badkamer. De mens is lichaam en geest. En zo’n half uur gymnastiek en een half uur ‘meditatie’ kunnen samen een breed fundament van geconcentreerdheid leggen voor de dag.
Maar het is niet zo eenvoudig, zo’n ‘stille Stunde’. Dat wil geleerd worden. Etty Hillesum

De Grondmelodie vzw

Het aanbod van De Grondmelodie vzw wil mensen, jong en oud, middelen aanreiken om de grondmelodie te vinden en het leven er op te toonzetten.

Website Security Test

Gegevens

 • Leo Meulemansstraat 44 3020 Herent
 • renilde.vos@degrondmelodie.be
 • 0476 70 69 58
 • BTW-nummer : BE 0685.497.515
 • Bankrekening :
  IBAN BE80 7390 1596 4177
  BIC KRED BEBB
  op naam van De Grondmelodie vzw

©De Grondmelodie vzw - www.degrondmelodie.be