Loading...
» Terug naar aanbod

Wie ben ik? – zelfkennis via Values in Action


Wil je – in functie van een te maken keuze, of omwille van de behoefte aan herbronning, de verkenning van de eigen krachtbronnen, of het verlangen naar een ander, authentieker en dieper leven – jezelf leren kennen? Wil je daarbij méér verkennen dan je talenten en competenties maar écht aansluiting vinden bij de diepere lagen van je identiteit?
Via creatieve en meditatieve oefeningen, o.a. met behulp van de Values in Action Character Strenghts kom je in contact met wie je werkelijk bent en leer je verwoorden en verhelderen waar het je in je leven om gaat.

Wat biedt deze workshop? Wat levert ze jou op?
  • Zelfkennis op het niveau van de diepere lagen van je identiteit
  • Inzicht in jouw sterktes en dromen
  • Initiatie in (meditatieve en creatieve) technieken die zelfkennis en verbinding bevorderen
  • Feedback door uitwisselingsmomenten in groep
  • Groei in authenticiteit en contact met je eigen krachtbronnen
  • Groei in autonomie, meesterschap en verbinding met jezelf en anderen
  • Verhoogd welbevinden
Wanneer?:datums komen zo snel mogelijk on line.
Uiterste datum van inschrijven:
Locatie: Lokalen van Labora vzw (Maak- en werkplek in abdij Keizersberg), Mechelsestraat 202, 3000 Leuven
Min. aantal deelnemers: 10; max. aantal: 12
Kostprijs: 60 euro (syllabus, begeleiding, koffie/thee en koekjes)
Info of inschrijven? renilde.vos@degrondmelodie.be – 0476 70 69 58

Wil je deze praatgroep graag voor jou en je vrienden/kennissen/collega’s op touw zetten? Kijk dan wat onze Tupperware-formule inhoudt!

Annuleringsvoorwaarden
  • Annulering door de vzw: als een initiatief onvoorzien niet kan doorgaan, krijgt de deelnemer hiervan bericht en wordt het inschrijvingsgeld integraal terugbetaald.
  • Annulering van een inschrijving door de deelnemer: tot 14 dagen vóór het initiatief kost dit de helft van de kostprijs; nadien wordt het ganse bedrag aangerekend.
We moeten leren regelmatig de tijd nemen om met onszelf bezig te zijn.
Meer zelfkennis betekent: de verschillende kanten van ons wezen leren kennen en herkennen; vreedzaam met onszelf leren leven; een gezond zelfrespect ontwikkelen zonder remmende verlegenheid, maar ook zonder egotripperij; onze emotionele intelligentie ontwikkelen, oftewel het vermogen onze emoties te beheersen en er goed gebruik van te maken.
We moeten ook ons aangeboren vermogen tot dankbaarheid ontwikkelen: niet klagen maar zien en bezingen wat er is, wat we hebben en wat we beleven. Dankbaarheid is de krachtige vitamine van onze verhoudingen met onszelf, met anderen en met het leven. David Van Reybrouck


©De Grondmelodie vzw - www.degrondmelodie.be