Loading...

VOOR JONGEREN EN STUDENTEN

Als jonge mens leef je vandaag in een spannende wereld: mogelijkheden en kansen te over om te doen wat je wil én tegelijk enorme keuzestress en fear of missing out; sociale contacten via allerhande communicatiekanalen te over én veel verdoken eenzaamheid; versnippering van het leven door de vele prikkels en initiatieven die zich aandienen én verlangen naar duurzaamheid; groeiende welvaart én vragen rond welzijn; groeiende welvaart én een grotere kans om uit de boot te vallen en de trein te missen; het oppervlakkige leven van altijd maar weer nieuwe kicks én een verlangen naar echtheid en authenticiteit.

Niet voor niets is je leven als jonge mens vandaag complexer dan dat van generaties voor jou. Niet voor niets is het een opdracht om in deze complexiteit je eigen weg te vinden. Om wat waardevol is en aansluit bij jouw diepste verlangen als mens te leren onderscheiden van dat wat jou verder weg brengt van jezelf; om eigenaar te worden van je eigen leven; om vrede te vinden en zo je plaats in de samenleving te kunnen opnemen.

Heb je zin om rond deze vragen bezig te zijn en dit terrein van het leven te verkennen, alleen of samen met anderen? Dan kan je eens een kijkje nemen in ons aanbod.

©De Grondmelodie vzw - www.degrondmelodie.be